<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=498504343650697&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inbound Group er ekspertene på HubSpot

Inbound Group er Norges første byrå spesialisert på HubSpot og inbound marketing-metodikken. Vi er i dag Oslos ledende og største HubSpot-miljø og er HubSpot Platinum Partner. Våre 19 HubSpot-sertifiserte ansatte jobber hver dag for å levere solide resultater for våre kunder gjennom inbound marketing med HubSpot som plattform.

Kontakt oss
Utforsk HubSpot

HubSpot er et

komplett verktøy

for å jobbe strategisk og målrettet med salg og markedsføring.

HubSpot er en verdensledende salgs- og markedsføringsplattform som hjelper deg å tiltrekke besøk, leads og nye kunder. Det er et alt-i-ett-verktøy som samler alle salgs- og markedsaktiviteter i én plattform. HubSpot har i dag 44 500 brukere i over 90 land.

Softwaren har et eget e-postverktøy, bloggverktøy, du har det du trenger for å jobbe med marketing automation, sosiale medier, søkemotoroptimalisering, landingssider, måling og analyse. I tillegg har HubSpot et eget CMS og et gratis CRM-system.

Get the most out of  Hubspot
hubspot-partner

Hvorfor kjøpe HubSpot gjennom en partner?

Ved å kjøpe HubSpot-lisensen gjennom en lokal partner sørger du for et norsk kontaktpunkt som kan bistå med implementering, support og drift av din portal. Du betaler det samme, uavhengig av om lisensen kjøpes direkte fra HubSpot eller gjennom en partner. 

 Se fullstendig prisoversikt her

Inbound Group hjelper

gjerne din bedrift

Vi i Inbound Group er spesialiserte på markedsføring som har til mål å generere leads, forbedre salgsprosesser, og bygge merkevare – med hovedfokus på B2B-bedrifter. Inbound marketing er metodikken og HubSpot er plattformen.

inbound-group-employees

Vil du vite mer om HubSpot?

Er du nysgjerrig på HubSpot og lurer du på om det er rett valg for din bedrift? Vi tar gjerne en uforpliktende prat! Fyll inn skjemaet, så kontakter vi deg.

Free e-book

Gratis ebok:
Hva er inbound marketing?

Hvordan få en jevn strøm av varme leads og nye kunder

Last ned nå